maanantai 20. huhtikuuta 2015

Lauantai 18.4.2015 - sunnuntai 19.4.2015

Lauantai 18.4.2014



Lauantaina sitten satoi vettä melkein koko päivän, välillä oli pieniä taukoja. Päivä menikin hyvin rennosti sisällä ja katsoen leffoja. Sateen pitäessä hieman taukoa, pääsin lähtemään syömään. Toisaalta oli ihan kiva ottaa rauhallisesti, koska viikolla tuli kuitenkin, niin paljon uutta asiaa. Huomiselle on luvattu jälleen noin 17 astetta ja aurinkoista. Tarkoitus olisi lähteä kaupungille kiertämään ja katselemaan, kun aikaa on hyvin.

Sunnuntai 19.4.2015

Sunnuntaina lähdin aamupäivällä keskustaan tutustumaan. 
Paikka on todella pieni. Rantakadulle paikalliset asukkaat tulevat kävelemään ja viettämään aikaa ravintoloiden terasseille. Tänäänkin oli todella paljon ihmisiä liikkeellä, johtunee varmasti eilisestä, koska satoi vettä lähes koko päivän. Koperiin tulee myös muilta alueilta ihmisiä viettämään päivää. Sloveniassa on vain pieni määrä rantaviivaa, vain 56km.    R 


Keskustassa oli paljon pieniä kujia, missä kahviloita tai pieniä kauppoja. Melkein kaikki pienet kaupat olivatkin kiinni tänään. Arkena täytyy käydä uudestaan kiertämässä, jolloin pääsee myös katsomaan kauppoja sisältä. Alueella on paljon vanhoja rakennuksia. Hienoa nähdä, ettei niitä ole joka puolelta poistettu uusien rakennuksien tieltä.

Olo on ollut hieman kipeän oloinen, joten ajoissa takaisin kämpille lepäämään. Täällä on välillä todella lämmin ja hetken päästä voi taas olla kylmä.

1 kommentti:

  1. Moi Peter. Toivottavasti nyt et ole tullut kipeäksi. Hommat satamassa kuulostavat aina vain kiinnostavammilta, onneksi aikaa on vielä jäljellä! -Ilona

    VastaaPoista